Με την Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, στο Δημαρχείο Λαμίας. Στη συνάντηση ο Δήμαρχος χαιρέτισε το σπουδαίο κοινωνικό έργο του Τμήματος Λαμίας και την σημαντική και καθοριστική του δράση για συμπολίτες μας που χρήζουν υποστήριξης και βοήθειας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΣ Λαμίας ενημέρωσε το Δήμαρχο για τον προγραμματισμό δράσης αλλά και την διαρκή ετοιμότητα του σε έκτακτα περιστατικά, ιατρικά ζητήματα και ανακούφισης ευαίσθητων ομάδων πολιτών, δημιουργώντας ένα ισχυρό μέτωπο κοινωνικής συνοχής. Παράλληλα αναζητήθηκαν νέοι τρόποι συνεργασίας σε μια συντονισμένη προσπάθεια προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.
Κατά τη συνάντηση το Περιφερειακό Τμήμα Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού απέδωσε τιμητικές πλακέτες στο Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου, επιβεβαιώνοντας το άριστο κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.






Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.