Συναγερμός στον Στρατό Ξηράς – Τραυματίστηκε στρατιώτης στη Σύμη!

1 Min Read

Αναστάτωση στον Στρατό Ξηράς έχει προκαλέσει το ατύχημα που έλαβε χώρα πριν από λίγες ώρες στη Σύμη, που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό στρατιώτη Πεζικού, έπειτα από εκτροπή του οχήματος στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλους στρατιώτες.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΕΣ:

-Advertisement-
fitcare

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, στη νήσο Σύμη, στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ της ΑΣΔΕΝ, και περί ώρα 15:30, στρατιωτικό όχημα Τύπου Mercedes 290 GD, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο μεταφοράς προσωπικού (εξοδούχους Οπλίτες Θητείας), από το στρατόπεδο προς την πόλη της Σύμης, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο εκ των πέντε επιβαινόντων Οπλιτών.

Ο Στρατιώτης Πεζικού Σ.Π. τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και του έγιναν 8 ράμματα από τον Ιατρό της Μονάδας. Ο Στρατιώτης Πεζικού Ι.Μ. ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά του κνήμη. Και οι δύο οπλίτες μας διακομίζονται σήμερα το απόγευμα για ακτινογραφίες στο 95 ΤΥΕΘ στη Ρόδο, με το πλοίο της γραμμής.

Οικείοι των στρατιωτών μας ενήμεροι για το περιστατικό, τα ακριβή αίτια του οποίου, διερευνώνται αρμοδίως.

-Advertisement-
KATSIAVOS

πηγή onalert

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *