Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις του Στρατού Ξηράς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε απώλεια στρατιωτικού υπηρεσιακού οπλισμού από το Τάγμα Εθνοφυλάκων στην Ορεστιάδα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού Ξηράς, χάθηκε στρατιωτικός οπλισμός Εθνοφύλακα σήμερα Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, τις πρώτες πρωϊνές ώρες!
Τι αναφέρει το ΓΕΣ
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται περιστατικό απώλειας υπηρεσιακού οπλισμού που ανήκει σε Εθνοφύλακα του ΤΕΘ Ορεστιάδος, τις πρωινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου 2019.
Οι αρμόδιες Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές επιλήφθηκαν του συμβάντος.
onalert
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Γλίτωσαν απ΄το να σκουριάζουν από αχρησία στα χέρια των μπούληδων στρατιωτικών μας…
και που τον είχαν τον οπλισμό τι τον έκαναν…μήπως απέτρεψαν αυτή τη θηριωδία που γίνεται με τη σωρηδόν παραβίαση των συνόρων μας από τις εκατοντάδες χιλιάδες που μπουκάρουν απ΄όλο το σύμπαν?
Ούτε καν διαμαρτυρήθηκαν….
Κουτάλες και τσελεμεντέδες να τους δώσουν….είναι πιο χρήσιμα στα νέα τους καθήκοντα…