Η φωτιά, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 15:30, Πριν από λίγα λεπτά, εντοπίζεται στη διασταύρωση της οδού Δάφνης με τη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα.
Στην περιοχή σπεύδουν 14 οχήματα πυροσβεστικής, με πεζοπόρα και μηχανοκίνητα οχήματα.
Επίσης, έχει δοθεί εντολή για απογείωση εναέριων μέσων.
Στην περιοχή βρίσκονται διάσπαρτες κατοικίες.
πηγή : in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.