Οι θαμώνες που έκαναν ανταλλαγή ερωτικών παρτενέρ, καθώς ήταν κλαμπ για swingers έφυγαν άρον άρον φορώντας μπουρνούζια και μάλιστα κάποιοι μεταφέρθηκαν – με αυτή την αμφίεση – σε νοσοκομείο για να εξεταστούν λόγω της διαρροής του αερίου.
Το περιστατικό, σύμφωνα με τη Daily Mail, συνέβη στην πόλη Hattingen, στη Δυτική Γερμανία.

Το κτήριο εκκενώθηκε λόγω της διαρροής και κάποιοι ήδη είχαν αρχίσει να νιώθουν δυσάρεστα.
Σύμφωνα με την τοπική Πυροσβεστική, οι θαμώνες ήταν περίπου 300 και έπρεπε να απομακρυνθούν άμεσα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.