Πυρκαγιά ξέσπασε κοντά στο hot spot Θερμοπυλών λίγο μετά τις 07.00 το πρωί της Κυριακής. Τα αντανακλαστικά του προσωπικού αλλά και των προσφύγων ωστόσο ήταν άμεσα.

Για την ακρίβεια η φωτιά ξέσπασε σε περιοχή με ξερά χόρτα ανάμεσα στα κτήρια της δομής και στο εγκαταλειμμένο πρατήριο καυσίμων στην παλιά εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών, στο ύψος των ιαματικών πηγών. Με την έγκυρη παρέμβαση όμως προσφύγων, του προσωπικού και 2 οχημάτων της πυροσβεστικής τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και τελικά κατασβέστηκε. Η φωτιά ξεκίνησε – από άγνωστη αιτία- από το πάρκινγκ αλλοδαπών νταλικών διεθνών μεταφορών.

Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.


Να δούμε στη συγκεκριμένη περιοχή, πόσο θα συνεχιστεί η υποβάθμιση της….δεν γνωρίζω τα αίτια της φωτιάς, αλλά να ρωτήσω τον Δήμο Λαμιέων, την Περιφέρεια Στερεάς, την Τροχαία Εθνικών Οδών, ο χώρος αυτός «παρκινγκ» , μεγάλων οχημάτων, είναι εγκεκριμένος, πληροί τις προδιαγραφές? Αν όχι, γιατί δεν υπάρχει απαγορευτική πινακίδα, έλεγχος, επιβολή προστίμων?