Νέος συναγερμός έχει σημάνει από το βράδυ της Κυριακής 13 Απριλίου στην Πάτρα, όπου δύο ανήλικα κορίτσια εξαφανίστηκαν.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο tempo24.gr, μία 14χρονη και μία 15χρονη εξαφανίστηκαν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Πάτρας.
Οι δύο ανήλικες Ρομά φέρονται να έφυγαν από παράθυρο του Κέντρου και στη συνέχεια να πήδηξαν τα κάγκελα της πίσω περίφραξης.
Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Αστυνομία που ενεργεί τις σχετικές αναζητήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι περίπου προ μηνός είχαν εξαφανιστεί άλλα δύο κορίτσια, για τα οποία είχε εκδοθεί Silver Alert, ωστόσο εντοπίστηκαν άμεσα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.