Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης από την Καλλιθέα έχει σημάνει στις αρχές.
Η 17χρονη Δώρα εξαφανίστηκε στις 19/04/2018, στις 17:30.
Για την εξαφάνιση της ανήλικης ενημερώθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού στις 21/04/2018, απογευματινές ώρες.
Η Δώρα Δ. έχει ύψος 1,65 μ., είναι 60 κ., έχει καστανά μαλλιά και μπλέ μάτια.
Φορούσε κόκκινο φούτερ, τζιν παντελόνι και άσπρα αθλητικά παπούτσια. Έχει σκουλαρίκι στο κάτω χείλος.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Πηγή: zougla.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.