Χωρίς νερό έχουν μείνει από το μεσημέρι του Σαββάτου οι κάτοικοι της οδού Ευβοίας στη Λαμία, λόγω βλάβης που σημειώθηκε στον τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης.
Συνεργείο της ΔΕΥΑΛ βρίσκεται ήδη στο σημείο και πραγματοποιεί εργασίες αποκατάστασης.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί έως τις 18:00 το απόγευμα.
Φωτό αρχείου

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.