Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή του κάμπου της Ροδίτσας, στο βάλτο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα καίγοντας καλαμιώνες και χαμηλή βλάστηση, με αποτέλεσμα να αναδυθεί πυκνός καπνός που έγινε άμεσα ορατός από τη Λαμία και τις γύρω περιοχές.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες προσπαθούν να προσεγγίσουν την εστία και να περιορίσουν την επέκταση της φωτιάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η περιοχή παρουσιάζει δυσκολίες πρόσβασης, γεγονός που καθιστά το έργο των πυροσβεστών πιο δύσκολο.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε




Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.