Φωτιά που ξεκίνησε από ξερόχορτα σε οικοπεδικό χώρο μέσα στο χωριό ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην ορεινή Καστανιά Υπάτης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ η φωτιά έκαιγε ανάμεσα σε σπίτια με τον πρόεδρο της κοινότητας Κώστα Ρούσκα και κατοίκους να βρίσκονται επί ποδός και να προσπαθούν άμεσα να την καταστείλουν πριν φτάσουν τα πυροσβεστικά. Οι αρχικές ενέργειες σε συνδυασμό με τις επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Π.Υ ήταν ικανές να καταστείλουν το μέτωπο πριν δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα μιας και η φωτιά ήταν εντός του χωριού.
Πυροσβεστικά οχήματα από το Π.Κ Αργυροχωρίου και από Λαμία και Μακρακώμη συνέδραμαν στο σημείο ενώ δόθηκε εντολή να “σηκωθούν” τα PZL που βρισκόνται στο αεροδρόμιο Λαμίας. Λίγο πριν τις 15.00 η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. Να σημειωθεί ότι κάηκαν και δύο εγκαταλελειμμένα από χρόνια σπίτια.



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.