Επιστροφή φόρου αναμένεται έχουν φέτος 1.417.000 πολίτες.
Η μέση επιστροφή φόρου των 1.417.οοο πολιτών είναι 396€. Την ίδια στιγμή, ο μέσος ΕΝΦΙΑ για 6.155.209 ιδιοκτήτες είναι 340€.
Την ίδια στιγμή, 1.024.800 ιδιοκτήτες έχουν ΕΝΦΙΑ κάτω από 1 € και έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν.
Το υπουργείο Οικονομικών ξεκίνησε την διαδικασία συμψηφισμού επιστροφών με οφειλές.
Μάλιστα, έως την Τρίτη 28/9 αναμένεται η ολοκλήρωση συμψηφισμών – επιστροφών με ΕΝΦΙΑ.
Εάν η επιστροφή φόρου είναι μεγαλύτερη από τον ΕΝΦΙΑ, ο φορολογούμενος θα λάβει την θετική διαφορά στον λογαριασμό του. Πρόϋπόθεση είναι η δήλωση λογαριασμού στο Taxisnet.
Σε περίπτωση που ο φόρος ΕΝΦΙΑ είναι υψηλότερος από ποσό επιστροφής, ο φορολογούμενος θα πρέπει να καταβάλλει το υπόλοιπο της οφειλής.
Από το MEGA

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.