Τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής στο Λούτον της Αγγλίας, όπου βγήκαν μαχαίρια, το βράδυ της Κυριακής.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δυνάμεις της έσπευσαν στο σημείο, όταν έλαβαν αναφορές για μεγάλο καβγά πολλών ατόμων στο Λούτον. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του καβγά βγήκαν μαχαίρια, με αποτέλεσμα επτά άνθρωποι να τραυματιστούν.
Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ένας εξ αυτών βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, μεταδίδει το BBC.
Οι Αρχές βρίσκονται ακόμα στο σημείο, όπου διεξάγουν έρευνα για το συμβάν, παίρνοντας καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.
The start of the mass brawl earlier in Bury Park, Luton.
One person is in a critical condition and six others are in hospital with stab wounds. #BrokenBritain #Luton #BuryPark #ShitHole pic.twitter.com/ysDd9HqOWu— Robby Tominson #IAmTommy (@RobbyTominson) September 16, 2018

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.