Με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχουμε και φέτος ως συνδιοργανωτές στον 3ο Αγώνα Δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ» με εκκίνηση τις ιστορικές Θεσπιές και τερματισμό τον ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών.
Ο Αγώνας διοργανώνεται από τους Δήμους Αλιάρτου – Θεσπιέων, Λεβαδέων, Αμφίκλειας-Τιθορέας -Ελάτειας, Καμμένων Βούρλων, Λαμιέων, από τον Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ και υπό την αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.
Οι συμμετέχοντες στον Αγώνα θα τερματίσουν στο μνημείο των Θεσπιέων στις Θερμοπύλες, όπου θα πραγματοποιηθεί και η τελετή απονομής των διακριθέντων στον αγώνα το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου 2020 και ώρα 08.30

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.