Στην Νάπολι –όπως όλα δείχνουν- θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μανωλάς.
Σημερινό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει πως ο Έλληνας διεθνής αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με τους “παρτενοπέι” για τους όρους του συμβολαίου του.
Πλέον, η Νάπολι καλείται να ολοκληρώσει το deal καταβάλλοντας το ποσό της ρήτρας το οποίο ανέρχεται στα 36 εκ. ευρώ.
Πηγή: www.sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.