Πλέον, ονομάζεται «Στρατός της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας», αντί για το μέχρι χθες «Στρατός της Δημοκρατίας της Μακεδονίας».
Υπενθυμίζεται ότι η γειτονική χώρα έχει ήδη προχωρήσει, στο πλαίσιο της Συμφωνίας των Πρεσπών σε αλλαγή του ονόματος του κεντρικού αυτοκινητοδρόμου τηες χώρας, ο οποίος πλέον ονομάζεται οδός «Εθνικής Συμφιλίωσης». Επίσης, άλλαξε όνομα και το αεροδρόμιο της χώρας από «Μέγας Αλέξανδρος» σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων». Από το αεροδρόμιο απομακρύνθηκε και άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Παράλληλα, πριν από περίπου δέκα ημέρες η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, Σία Αναγνωστοπούλου, συνατήθηκε με κλιμάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα των εμπορικών σημάτων. Η επόμενη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών για το ίδιο θέμα θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο
ethnos

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.