Εντοπίστηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς του τμήματος αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 37 καταδικαστικές αποφάσεις.
Οι αποφάσεις αφορούν σε οικονομικής φύσης αδικήματα και συγκεκριμένα στα αδικήματα, της απάτης κατά συρροή, της έκδοσης ακάλυπτων επιταγών, της μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και εισφορών υπέρ του Δημοσίου και της υπερημερίας αγοραστή γεωργικών προϊόντων κατά συρροή.
Οι πράξεις αυτές τελέστηκαν στη Θεσσαλονίκη κατά τα έτη 2016-2022, όταν ο συλληφθείς υπήρξε διαχειριστής εταιρείας, η οποία συγκαταλέχθηκε στην επικαιροποιημένη λίστα μεγαλοοφειλετών νομικών προσώπων της Α.Α.Δ.Ε, με χρηματικό ποσό οφειλής που ξεπερνάει τις 540.000 ευρώ.
Ο 40χρονος άντρας, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
newmoney.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.