Στη σύλληψη ενός 39χρονου άνδρα και της 34χρονης φίλης στην Θεσσαλονίκη προχώρησε η αστυνομία με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 39χρονος είναι συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα.
Όπλα και ναρκωτικά
Στην περιοχή Διαβατών συγκεκριμένα αστυνομικοί ακινητοποίησαν ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι και κατά τη διάρκεια επιτόπιας έρευνας στο όχημα βρέθηκαν ένα πιστόλι και ναρκωτικά χάπια.
Ακολούθησε έρευνα σε σπίτι όπου εντοπίστηκε ένα πολεμικό όπλο τύπου Καλάσνικοφ και χρηματικό ποσό περίπου 5.000 ευρώ. Ο 39χρονος, μαζί με την 34χρονη, παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή καθώς κατηγορούνται για οπλοκατοχή, σε βαθμό κακουργήματος, για οπλοφορία και κατοχή ναρκωτικών, σε βαθμό πλημμελήματος.
Είχε βοηθήσει στην απόδραση
Πηγή ανέφερε στο GRTimes ότι ο 39χρονος είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές ως συνεργάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα. Κατά την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε βοηθήσει τον καταζητούμενο βαρυποινίτη να αποδράσει με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.