Καραμπόλα λεωφορείου του ΟΑΣΑ με ΙΧ σημειώθηκε περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (08.09.2019) στη λεωφόρο Πάρνηθος στο Μενίδι.
Το τροχαίο έγινε από άγνωστη αιτία στη λεωφόρο Πάρνηθος στο Μενίδι, στο ύψος της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής.
Το λεωφορείο του ΟΑΣΑ, όπου σύμφωνα με το τοπικό site parnesnews.gr επέβαιναν επιβάτες, συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο. Λίγο μετά, ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο λεωφορείο.
Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 727 και από τη σύγκρουση υπέστη σοβαρές ζημιές.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
Πηγή: newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.