Σύγκρουση ελληνικού αλιευτικού με τουρκικό σκάφος στη Σύμη

Ελληνικό αλιευτικό συγκρούστηκε με τουρκικό σκάφος στη Σύμη, το μεσημέρι του Σαββάτου.

-Advertisement-
fitcare

Το Λιμεναρχείο Σύμης, ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, ότι μικρό αλιευτικό σκάφος βουλιάζει στην είσοδο του λιμένα του νησιού.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε στέλεχος της οικείας λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή φουσκωτού σκάφους καθώς και περιπολικό σκάφος του Λιμενεικού Σώματος, ενώ ο μοναδικός επιβαίνων του Α/Κ σκάφους «ΤΑΣΟΣ» 72 ετών, διασώθηκε και επιβιβάστηκε σε ιστιοφόρο σκάφος.

Το ημιβυθισμένο «ΤΑΣΟΣ» ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από φουσκωτό σκάφος στις ακτές, ενώ ο 72χρονος διακομίστηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σύμης, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Όπως διαπιστώθηκε το ανωτέρω αλιευτικό συγκρούστηκε με το σκάφος «CAKIR YILDIZ» σημαίας Τουρκίας, το οποίο δεν υπέστη υλικές ζημιές, παρά μόνο μικρές εκδορές χρώματος.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύμης.

Πηγή: Iefimerida.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *