Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (7 Ιουνίου 2025), στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου Ε65 προς Λαμία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο φίλοι που κινούνταν με μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού στην εθνική οδό, επιχείρησαν να βγουν προς την κατεύθυνση των Τρικάλων μέσω του Ε65. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οι μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους στον κόμβο εξόδου προς Λαμία.
Η σύγκρουση είχε τραγική κατάληξη, καθώς ένας από τους αναβάτες, ηλικίας 55 ετών, υπέκυψε στα τραύματά του. Ο δεύτερος οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, καθώς και συνεργεία της Κεντρικής Οδού για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της σύγκρουσης, ενώ έχει διαταχθεί προανάκριση για την πλήρη αποσαφήνιση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους… Επρόκειτο για εξαίρετο αξιωματικό της Πολεμικής μας Αεροπορίας…