Την Κυριακή 13 Απριλίου 2025 πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Φθιώτιδας (ΣΕΑΝΦΘ).
Στη θέση του Προέδρου παραμένει ο Στάθης Πράπας, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη των μελών στο πρόσωπό του και συνεχίζοντας τη θητεία του με στόχο τη συνέχιση του σημαντικού έργου του Συνδέσμου.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:
- Πρόεδρος: Στάθης Πράπας
- Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Κατσαβριάς
- Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Διαμαντής
- Ταμίας: Βασίλης Καραγιάννης
- Έφορος: Παναγιώτης Τάκης
- Μέλη: Γιάννης Νερόλης, Ευθύμιος Στάικος, Γιάννης Παπαδημητρίου, Παρασκευάς Φούντας

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.