Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ξάνθης στο άκουσμα της είδησης πως δύο ανήλικα αγόρια, μόλις 16 ετών, βρέθηκαν νεκρά σε δύσβατη περιοχή στο Μονοπάτι της Ζωής.
Η υπόθεση λαμβάνει διαστάσεις οικογενειακής τραγωδίας καθώς οι δύο ανήλικοι ήταν ξαδέλφια. Τα δύο νεαρά αγόρια είχαν εξαφανιστεί από το απόγευμα της Κυριακής (6/07). Οι συγγενείς τους δήλωσαν την εξαφάνισή τους και άμεσα σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό τους. Μάλιστα, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και στα social media, από νωρίς το πρωί της Δευτέρας με συγγενείς και φίλους των παιδιών να κοινοποιούν τις φωτογραφίες τους, αναζητώντας την παραμικρή πληροφορία που θα μπορούσε να ρίξει φως στο μυστήριο της εξαφάνισής τους.
Τραγική κατάληξη
Το απόγευμα της Δευτέρας ωστόσο, ένας περιπατητής εντόπισε τα δύο παιδιά σε δύσβατη περιοχή στο Μονοπάτι της Ζωής, στον Κόσυνθο.
Άμεσα σήμανε συναγερμός, και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ. Πυροσβέστες προχώρησαν στην ανάσυρση των δύο παιδιών, τα οποία είχαν εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις τους σε δύσβατο σημείο. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τα δύο παιδιά, που όπως – δυστυχώς – διαπιστώθηκε ήταν νεκρά.
Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση η οποία αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός των παιδιών.
Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς και οι φίλοι των δύο ανηλίκων, που δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική κατάληξη που είχαν οι δύο 16χρονοι.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωσε για την τραγική κατάληξη των ερευνών. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:
«Η αναζήτηση των δύο παιδιών έληξε με τον πιο τραγικό τρόπο, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς τους ανθρώπους που τους αναζητούσαν. Οι ανήλικοι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να εντοπίστηκαν νεκροί σε δύσβατη περιοχή στην πόλη της Ξάνθης. Οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου τους διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ανήλικοι, εξαφανίστηκε στις 06/07/2025, απογευματινές ώρες, από την Ξάνθη. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τους και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς τους, καθώς υπήρχαν λόγοι που έθεταν την ζωή της σε κίνδυνο.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παιδιών και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».
πηγή newsbomb.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.