Η στιγμή που η ΑΕΚ θα επιστρέψει στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας δεν αργεί. Κι ένα εξαιρετικό βίντεο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ με αφορμή τις γιορτές μεγαλώνει κι άλλο την προσμονή των φίλων της.
Σύσσωμη η ομάδα επισκέφτηκε το οικόπεδο στο οποίο προσεχώς θα αρχίσουν οι εργασίες της κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς». Ο Πέτρος Μάνταλος έδωσε το σύνθημα ως αρχηγός φωνάζοντας «εδώ είναι το σπίτι μας, πάμε να παίξουμε», ενώ στο τέλος όλοι ευχήθηκαν το νέο έτος να τους βρει στο ποδοσφαιρικό τους σπίτι.
Δείτε το πολύ συγκινητικό βίντεο με μουσική υπόκρουση από το «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια» του Γεράσιμου Ανδρεάτου και τον προφητικό στίχο «στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε»:
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.