Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν εννέα άτομα μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στη δομή φιλοξενίας στη Μαλακάσα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τους εννέα τραυματίες, οι επτά μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και οι άλλοι δύο στο «Παίδων» καθώς είναι ανήλικοι.
Η συμπλοκή, η οποία ήταν μεταξύ ατόμων κατά βάση από την Αίγυπτο, έγινε κυρίως με γροθιές και κλωτσιές, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
koutipandoras.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.