Η παράταση της αναβολής της Superleague δεν θα είναι το μοναδικό θέμα που θα συζητηθεί στην προσεχή τηλεδιάσκεψη του συνεταιρισμού.
Συνεδρίαση -μέσω τηλεδιάσκεψης- θα πραγματοποιήσει την προσεχή Πέμπτη (02.04.2020) το Δ.Σ Superleague, προκειμένου να συζητηθεί -κατά κύριο λόγο- η παράταση στην αναστολή του πρωταθλήματος, αλλά και το πώς μπορεί να ολοκληρωθεί η χρονιά. Τα πάντα εξαρτώνται από την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.
Αυτό όμως είναι το… αγωνιστικό κομμάτι της συζήτησης. Στο «τραπέζι» θα πέσει και η προοπτική περικοπών στα συμβόλαια παικτών – προπονητών, για το διάστημα στο οποίο το πρωτάθλημα θα παραμείνει στον «πάγο».
Σύμφωνα με την “SportDay” η πρόταση που φαίνεται να σκέφτονται οι ομάδες περιλαμβάνει «ψαλίδι» κατά 30% σε όλα τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητικών επιτελείων (αρχικά) για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο.
Η συγκεκριμένη πρόταση αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στην πλευρά των παικτών και του ΠΣΑΠ. Αναμένεται να υπάρξει επαφή με το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να υπάρξει συναίνεση.
Από εκεί και πέρα, πιθανότατα θα γίνει και μια κουβέντα και για τα τηλεοπτικά και το πώς σκοπεύουν να διαχειριστούν οι NOVA και ΕΡΤ τις αναστολές των πρωταθλημάτων.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.