Super League: Σε Τρίπολη και Αγρίνιο δοκιμάζονται Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή η 14η αγωνιστική, με την οποία άνοιξε η αυλαία του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

Οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας θα δοκιμαστούν σε Τρίπολη και Αγρίνιο, με στόχο φυσικά τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στις 19.30 (Νovasports 1) από τον Αστέρα, ενώ την ίδια ώρα (ΕΡΤ Sports) ο ΠΑΟΚ θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον ουραγό, Παναιτωλικό.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15.00 (Novasports 1) η Λάρισα και ο Ατρόμητος θα τεθούν αντιμέτωποι στο «AEL FC Arena», ενώ στις 17.15 (Νovasports 2) ο Βόλος θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14/12

ΟΦΗ-Άρης 3-1

-Advertisement-

Παναθηναϊκός-Λαμία 2-0

Ξάνθη-ΑΕΚ 0-1

Κυριακή 15/12

15.00 Λάρισα-Ατρόμητος Νovasports 1

17.15 Βόλος – Πανιώνιος Νovasports 2

19.30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Νovasports 1

19.30 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ ΕΡΤ Sports

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.