Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ο Απόλλων Σμύρνης τον ΠΑΟΚ
Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και του ΠΑΟΚ στην Αθήνα συγκεντρώνουν τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν το μεσημέρι τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», θέλοντας να πετύχουν την πρώτη νίκη τους μακριά από το Καραϊσκάκη με την οποία θα βρεθούν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι Θεσσαλονικείς, από τη μεριά τους, με τον Πάμπλο Γκαρσία πλέον στον πάγκο τους αντιμετωπίζουν την «ελαφρά ταξιαρχία», μετά την σπουδαία νίκη επί της Αϊντχόφεν στο Europa League.
Το άλλο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό μεταξύ της ΑΕΛ και της Λαμίας, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το πρώτο «τρίποντο» τη φετινή σεζόν μετά τις κακές εμφανίσεις τους τη φετινή χρονιά.
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Η επόμενη (9η) αγωνιστική

πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.