Για το ατύχημα που είχε η Βάνα Μπάρμπα στην Επίδαυρο κατά την διάρκεια της παράστασης Προμηθέας Δεσμώτης μίλησε στο Καλοκαίρι #not ο Στράτος Τζώρτζογλου.Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μερικές φορές κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορείς να τα εξηγήσεις με την λογική.
Ξεκινήσαμε όλοι πολύ ωραία, μπήκαμε σε ένα αμάξι, να πάμε Επίδαυρο να δούμε τον Προμηθέα Δεσμώτη.
Μετά την παράσταση είπαμε να πάμε να φάμε κάπου και την ώρα του χειροκροτήματος η Βάνα Μπάρμπα γλίστρησε και την βλέπω εγώ να φεύγει σε τρεις διαδοχικές φάσεις. Δηλαδή, χτύπησε μία, δύο, τρεις. Έπαθε το κάταγμα στο πόδι που… σφάδαζε από τους πόνους. Ήταν χειρότεροι από πόνους γέννας.
πηγη

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.