Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Νότιας Κορέας προκρίθηκε η Εθνική πόλο ανδρών, η οποία επικράτησε με 11-9 των ΗΠΑ.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Γενηδουνιά που σημείωσε τέσσερα τέρματα, η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πανηγύρισε μεγάλη νίκη απέναντι στις ΗΠΑ με 11-9 και προκρίθηκε στην οκτάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Νότιας Κορέας.
Η «γαλανόλευκη» μπήκε κάπως νωθρά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, κυρίως λόγω του άγχους που την κατέβαλλε. Από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά, οι Έλληνες διεθνείς «πάτησαν» γκάζι σε ένα παιχνίδι που καθ’ όλη την διάρκεια του ήταν ντέρμπι.
Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ ήταν πολύ ανταγωνιστική, βοηθώντας έτσι την Ελλάδα να παραμείνει πιστή στο ραντεβού της από το 1991 με τις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου, θα αντιμετωπίσει την Τρίτη στις 12:30 το μεσημέρι την Ιταλία για μια θέση στους «4».
Οκτάλεπτα: 3-4, 3-2, 2-2, 3-1
Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 4, Σκουμπάκης 1, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης
ΗΠΑ (Ουντόβιτσιτς): Γουλφ, Χούπερ 2, Βάβιτς, Όμπερτ 1, Χάλοκ 2, Τσουπίντο 1, Ντάουμπ 2, Φάρμερ, Μπόουεν 1, Ραμίρεζ, Σμιθ, Ίρβινγκ, Χόλαντ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.