Από την πρώτη μέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής ο Λευτέρης Πετρούνιας εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου.
Η 47η κορυφαία διοργάνωση ξεκίνησε χθες στο Μόντρεαλ, με τον 27χρονο «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Ρίο να δείχνει από νωρίς τις… ορέξεις του.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μπήκε στον προκριματικό των κρίκων και σε ένα πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6.30 απέσπασε 15.400 βαθμούς.
Ο βαθμός του Πετρούνια είναι ανάλογος ή και καλύτερος από εκείνους που είχε στους αντίστοιχους προκριματικούς των προηγούμενων φετινών αγώνων του, που ήταν 15,333 β. στο Παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού, 15,366 β. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Κλουζ και 15,450 β. στο πρόσφατο Τσάλεντζ Καπ του Παρισιού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.