Ο Ζαν Μπαπτίστ Λεο θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 22χρονου επιθετικού, ο οποίος αγωνιζόταν στον Κισσαμικό, ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα της Σοσό.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ δήλωσε: «Ευχαριστώ την ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την ευκαιρία που μου δίνει και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ.Χριστοβασίλη και τη διοίκηση, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο. Ανυπομονώ να βρεθώ στην πόλη των Ιωαννίνων και να ξεκινήσω την προετοιμασία μαζί με την ομάδα μας».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.