Μπορεί η μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη να πέρασε από… 40 κύματα, ωστόσο ο Έλληνας πορτιέρο είναι πλέον ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.
Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου τα βρήκανε σε όλα τόσο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και με τον έμπειρο τερματοφύλακα και έτσι, ο 28χρονος θα ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».
Ο Βελλίδης θα υπογράψει το συμβόλαιο του (διάρκειας 2,5 χρόνων) την Πέμπτη 21/1 και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή 24/1.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.