Έκτος Κρήτης μετήχθησαν, υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, η 26χρονη μητέρα του μικρού Άγγελου και ο 44χρονος σύντροφος της, που έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι για την άγρια κακοποίηση του τρίχρονου αγοριού.
Μετήχθησαν με το πλοίο της γραμμής μέσω Χανίων για λογούς ασφάλειας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο κρατούμενοι θα κρατηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού σε καθεστώς προστασίας.
Αναζητείται το θαύμα για τον Άγγελο
Στο μεταξύ, κορυφώνεται η αγωνία για την πορεία της υγείας του 3χρονου Άγγελου, που κακοποιήθηκε βάναυσα. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Χαλκιαδάκης, διοικητής του ΠΑΓΝΗ, ανέφερε: «Όσα αποτελέσματα έχουμε, δυστυχώς δεν είναι καλά. Φαίνεται ότι ο εγκέφαλος του μικρού μας ασθενούς δεν λειτουργεί, τουλάχιστον από αυτές τις εξετάσεις τις οποίες έχουμε τα αποτελέσματα. Και αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι ένα πολύ κακό προγνωστικό σημείο. Περιμένουμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα μήπως τυχόν γίνει κανένα θαύμα. Αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος».
Όπως αναφέρει ο διοικητής και «σήμερα είναι προγραμματισμένες εξετάσεις για να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα. Εύχομαι να γίνει το θαύμα», κατέληξε.
Ένοχα δύο άτομα για τα σοβαρά επεισόδια έξω από τα δικαστήρια
Το βράδυ της Παρασκευής (31/01), από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση, σε βάρος δύο Κρητικών, ενός 39χρονου και μιας γυναίκας, που συνελήφθησαν ως υποκινητές των επεισοδίων στα δικαστήρια Ηρακλείου, στο περιθώριο των απολογιών της 26χρονης μητέρας του Άγγελου και του 44χρονου συντρόφου της.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 39χρονο για τρία από τα τέσσερα αποδιδόμενα αδικήματα, πλην της φθοράς δηλαδή, και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 9 μηνών, με έκτιση ποινής για διάστημα έξι μηνών. Η ποινική αντιμετώπιση του 39χρονου έχει να κάνει και με το ποινικό παρελθόν του.
Όσον αφορά στη συγκατηγορούμενη του, κρίθηκε ένοχη για δύο από τα τέσσερα αποδιδόμενα αδικήματα και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.
protothema,gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Κρεμασμα…η παλουκωμα στα ΤΕΡΑΤΑ.,…
Σκατομουρα κοπρόσκυλα θα το βρεις από κάπου καθίκια.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Αφήστε τους στον κόσμο που τους προστατεύετε κιόλας….σκοτωμα
ΘΑ περάσετε καλά μέσα σας περιμένουν μουνοπανα
Ότι κι προστασία να έχεις ξέρεις που πας αυτοκτονααα
Αυτή είναι η Ελλάδα..παίρνεις δύο σκουπίδια τα έχεις κυριλέ στη φυλακή που μόνο φυλακή δεν τη λες τρώνε πίνουν μαλλάκι στην πένα τηλεόραση χαλλλαρα!
Κάντε το να φανεί σαν “ατύχημα ” και αφήστε τους στους υπόλοιπους εκεί μέσα..Νόμοι της φυλακής υπάρχουν! Το παιδάκι δεν προστατευτηκε από κανέναν τόσοι στη γειτονιά και δεν άκουσε κανένας τίποτα αν φέρεις κάνα γκομενο στο σπίτι όμως όλοι ξέρουν ότι η τάδε έφερε τον τάδε και γίνεται ωραίο κουτσομπολιό..το παιδάκι υπέφερε και κανένας δεν είχε δει ούτε ακούσει τίποτα εξ αρχής..
ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ! ΨΟΦΟΣ
Σε καθεστώς προστασίας μάλιστα γιατί αποτι φαίνεται αυτό που έκαναν ήταν κάτι απλό δεν υπάρχει νόμος ούτε κράτος…ΚΟΥΛΗ υπάρχει και η θανατική ποινή αλλά δεν την προσαρμόζεις γιατι έχεις συμφέροντα τρεφεστε από αυτά ΖΩΑ….
Κρεμάστε τους,,,,,, κρεμάστε τους μην τους αφήνετε,,,,, αύριο,,,,, μεθαύριο θα είναι έξω και θα γλεντούν,,,,,,,αιλεος