Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, η Σλόβαν Λίμπερετς, βρίσκεται σε καραντίνα μετά και από παρέμβαση του Οργανισμού δημόσιας υγείας, έπειτα από το κρούσμα ενός ιού που ήρθε μαζί με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν και αγγίζει τα όρια της επιδημίας.
Οι ιθύνοντες του τσεχικού συλλόγου έχουν ενημερώσει σχετικά την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, όπως και τον «Δικέφαλο του Βορρά», με την αναμέτρηση της Πέμπτης των δύο ομάδων να είναι στον… αέρα.
Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάζονται προβληματισμένοι από την συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να περιμένουν νέα ενημέρωση τη Δευτέρα.
Μόλις μία φορά είχε ταξιδέψει «τσάμπα» ο ΠΑΟΚ για ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, όταν επρόκειτο να αντιμετωπίσουν την Κέρντεν στην Αυστρία, αλλά ο αγώνας αναβλήθηκε μετά την επίθεση που σημειώθηκε στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης.
filathlos

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.