Εν αναμονή του εγγράφου της FIFA που θα δίνει διορία ως 11 ή 14/4 για το Grexit, προωθείται νέα συνάντηση Κοντονή με τους «μεγάλους». Αναμονή για το ΣτΕ και Κύπελλο, φήμες περί παραίτησης Γκιρτζίκη.
Από ώρα σε ώρα αναμένεται στα γραφεία της ΕΠΟ το τελεσίγραφο της FIFA, που θα προειδοποιεί πως αν δεν ανακληθεί η απόφαση για ματαίωση του Κυπέλλου μέχρι τις 11 ή 14 Απριλίου, θα αποφασιστεί ο διεθνής ποδοσφαιρικός αποκλεισμός της Ελλάδας.
Ο Σταύρος Κοντονής δεν δείχνει καμία διάθεση υπαναχώρησης από όσα έχει αποφασίσει, από τη στιγμή που έχει την υποστήριξη του πρωθυπουργού. Ο υφυπουργός πετά το μπαλάκι στην ΕΠΟ, ενώ παράλληλα προωθείται νέα συνάντηση, μετά από αυτή που δεν έγινε ποτέ, των «μεγάλων».
Ήδη χθες υπήρξαν επαφές με τους εκπροσώπους Ολυμπιακού (Γ. Βρέντζο), Παναθηναϊκό (Χρ. Παναγόπουλο), ΑΕΚ (Αλ. Δέδε) και ΠΑΟΚ (Μ. Γκαγκάτση) προκειμένου να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις τους για ραντεβού, με στόχο να βρεθεί μία φόρμουλα που θα αποτρέψει το Grexit. Αυτή τη φορά πληροφορίες αναφέρουν πως ΚΑΙ ο Παναθηναϊκός έχει πρόθεση να δώσει το «παρών», αρκεί να διαπιστώσει πως αυτή η συνάντηση θα έχει πραγματική ουσία και δεν θα γίνει για τους τύπους. Οι «πράσινοι», όπως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, δείχνουν θετικοί να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι εφόσον υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα, που θα περιλαμβάνει και την απομάκρυνση από τις θέσεις τους όσων αντιμετωπίζουν διώξεις για κακουργήματα.
Με απλά λόγια, οι τρεις της «συμμαχίας» θέλουν την παραίτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη, για τον οποίο χθες υπήρχε έντονη φημολογία πως θα παραιτηθεί μέσα στην εβδομάδα. Μέχρι πρότινος ο πρόεδρος της ΕΠΟ παρουσιαζόταν ανένδοτος, αλλά είναι αλήθεια πως οι πιέσεις που δέχεται από διάφορες πλευρές τις τελευταίες ώρες είναι ασφυκτικές και κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσουν.
Όλα αυτά κι ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή της ΕΠΟ κατά της απόφασης Κοντονή για τη ματαίωση του Κυπέλλου. Χθες πάντως οι δικηγόροι της ομοσπονδίας δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια από την απεργία.
Στο μεταξύ, υπάρχουν πολλοί που εκτιμούν ότι το Κύπελλο θα ολοκληρωθεί κανονικά, έστω κι αν οι ημιτελικοί και ο τελικός γίνουν χωρίς κόσμο ή με παιδιά και μαθητές και με ξένους διαιτητές να διευθύνουν.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.