Ο Μάκης Χάβος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Αυτό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου του Αγρινίου, Μάκης Μπελεβώνης, με δηλώσεις του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει με τον Μάκη Χάβο τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς όπου θα είναι από τις πιο δύσκολες αν επικρατήσουν οι σκέψεις για υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων», ανέφερε σχετικά ο Μπελεβώνης. Ο Παναιτωλικός είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς στο πρωτάθλημα έπειτα από 25 αγωνιστικές.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.