Μέσα σε αποθέωση από πλήθος κόσμου, η Πορτογαλία επέστρεψε θριαμβεύτρια στη βάση της. Το αεροσκάφος που μετέφερε τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης από το Παρίσι στη Λισαβόνα προσγειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 κι αφού πρώτα πέρασε από μία κόκκινη και πράσινη αψίδα που δημιούργησαν τα ψεκαστικά μηχανήματα του αεροδρομίου.
Πρώτοι εμφανίστηκαν στην πόρτα του αεροσκάφους ο Φερνάντο Σάντος και ο Κριστιάνο Ρονάλντο κρατώντας μαζί το τρόπαιο και σηκώνοντάς το ψηλά στον αέρα.
Ακολούθησε η παρέλαση του πούλμαν με τους πρωταθλητές στο δρόμο και χιλιάδες Πορτογάλους να τους αποθεώνουν.
Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.