Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά σε σωρούς με σκουπίδια που υπήρχαν στο εσωτερικό του ερειπωμένου κτιρίου, αλλά πολύ γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε εξ αιτία των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν εκεί. Επί τόπου είχαν φτάσει 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, αλλά παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, η στέγη της αποθήκης κατέρρευσε.
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και έσβησε μια ώρα αργότερα. Ωστόσο, ο 25χρονος εμπρηστής βρισκόταν εκεί ως την τελευταία στιγμή, “καμαρώνοντας” το… κατόρθωμά του! Εκεί τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί που είχαν αποκλείσει τον χώρο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Όπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός “Νέρωνας” αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό δόθηκε εντολή να νοσηλευτεί και να παρακολουθείται από ψυχιάτρους.
Πηγή: cretalive.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.