Στο πόδι σηκώθηκε η Μαλεσίνα στις 3.30 περίπου τα ξημερώματα.
Οι ληστές των ΑΤΜ χτύπησαν το “φορτωμένο” μηχάνημα της Εθνικής Τράπεζας στην κεντρική πλατεία της λοκρικής πόλης, φεύγοντας -σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες- με ένα ποσό κοντά στις 40.000 ευρώ μιας και υπήρχαν χρήματα λόγω των συντάξεων.
Ρεπορτάζ: Πάνος Κατσώνης
Οι εκρήξεις ήταν δύο σύμφωνα με τους περίοικους. Η μία πραγματοποιήθηκε διότι μπροστά από το μηχάνημα είχε τοποθετηθεί ρολό προφύλαξης. Η δεύτερη αφορούσε την έκρηξη που απαιτείται για το μηχάνημα ώστε να αφαιρεθεί η θυρίδα με τα χρήματα.
Οι εκρήξεις ήταν τόσο δυνατές που το ρολό προφύλαξης εκτοξεύτηκε 300-400 μέτρα μακριά από την τράπεζα.
Οι κάτοικοι ανάστατοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και σύμφωνα με μαρτυρίες είδαν ένα ασημί Corolla να φεύγει με κατεύθυνση προς Θεολόγο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.