Δεκάδες αστυνομικοί οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, νοσηλεύονται σε νοσοκομεία καθώς μετά το τέλος της ομιλίας του στο Αφιόν Καραχισάρ, λιποθύμησαν αφού είχαν αισθανθεί ζαλάδα, έντονο πόνο στο στομάχι και τάση για εμετό.
Οι 65 αστυνομικοί μεταφέρθηκαν αμέσως μετά το πέρας της ομιλίας του Τούρκου Προέδρου σε κοντινά νοσοκομεία, καθώς υπήρξαν έντονες υποψίες για τροφική δηλητηρίαση.
Η κατάστασή τους σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα της γειτονικής χώρας είναι σταθερή ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η σχετικά με το συμβάν έρευνα.
Σημειώνεται, πως δεν είναι η πρώτη φορά η ο οποία συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Στις αρχές του μήνα που διανύουμε 17 ακόμη αστυνομικοί υπεύθυνοι για την ασφάλεια του πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, είχαν δηλητηριαστεί έπειτα από συγκέντρωση στην περιοχή του Ισμίρ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.