Στο «Μακεδονία Παλλάς» η «μυστική» συνάντηση Κοτζιά με Ντιμιτρόφ -Τι συζήτησαν [εικόνες]

1 Min Read

Υπό άκρα μυστικότητα και με πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, συναντήθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στο γνωστό «Μακεδονία Παλλάς» της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και ο Σκοπιανός ομόλογος του Νικολάι Ντιμιτρόφ.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Στη συζήτηση τέθηκε επί τάπητος η ενίσχυση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο χώρες, καθώς και το ζήτημα της ονομασίας της γειτονικής χώρας.

4339666 iefimerida | Lamianow.gr4339665 iefimerida | Lamianow.gr

Η συνάντηση έγινε χωρίς να έχει γίνει γνωστή στα ΜΜΕ η τοποθεσία της εκ των προτέρων, και εντάσσεται στις επαφές που έχουν αρχίσει εκ νέου τα δύο κράτη για λύση στο ονοματολογικό.

-Advertisement-
KATSIAVOS

4339663 iefimerida | Lamianow.gr4339662 iefimerida | Lamianow.gr

Να σημειωθεί πως στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν εκ νέου διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ με πρωτοβουλία του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς.

264125 iefimerida | Lamianow.gr264126 iefimerida | Lamianow.gr264128 iefimerida | Lamianow.gr264132 iefimerida | Lamianow.gr

Φωτογραφίες: EUROKINISSI-INTIMENEWS

Πηγή:  iefimerida.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *