Στο λιμάνι της Σούδας κατέφθασαν, σήμερα Σάββατο (19/7/2025), με το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος οι 117 παράτυποι μετανάστες που εντοπίστηκαν τα ξημερώματα νότια της Γαύδου.
Οι μετανάστες θα παραμείνουν στο λιμάνι της Σούδας για να κάνουν οι λιμενικοί την καταγραφή τους και το βράδυ θα αναχωρήσουν με το ίδιο πλοίο του λιμενικού για την Αθήνα. Το πλοίο θα αναχωρήσει είτε για το λιμάνι του Πειραιά είτε για το λιμάνι του Λαυρίου.
Την ίδια ώρα έφτασε σύμφωνα με πληροφορίες και άλλη βάρκα στη Γαύδο με 57 μετανάστες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Σφακιά. Οι 57 αλλοδαποί δεν θα οδηγηθούν στην Αγιά Χανίων, αλλά θα φύγουν το μεσημέρι από Σφακιά για να φτάσουν στο λιμάνι της Σούδας μαζί με τους υπόλοιπους μετανάστες.
Εκεί θα επιβιβαστούν στο πλοίο ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος και θα μεταφερθούν μαζί με τους άλλους 117 στην Αθήνα.




Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατευθείαν μεταφορά τους στην Αθήνα και όχι στην Αγιά γίνεται στο πλαίσιο της εφαρμογής του νέου νόμου για το μεταναστευτικό, καθώς πλέον θεωρούνται κρατούμενοι.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Να πάνε να μείνουν στο σπίτι του πρωθυπουργού
Μη μας πεις πως θα πληρώσουν και εισιτήριο .
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ!!
Πρέπει ή Κρήτη νά πάρει το Νόμο στά χέρια της
Δεν είναι μετανάστες λαθροεισβολης είναι το θελεκη μεσα