Στο Κερατσίνι απλώθηκε η μεγαλύτερη ελληνική σημαία – Κάλυψε ολόκληρη την πλευρά πολυκατοικίας

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
0 Min Read

Στο Κερατσίνι, και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Σαλαμίνος, δεσπόζει μια γιγαντιαία ελληνική σημαία, με αφορμή τον αυριανό εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πρόκειται για μια σημαία, επιφάνειας 220 τετραγωνικών μέτρων, η οποία καλύπτει την πρόσοψη μιας επταώροφης πολυκατοικίας, προκαλώντας εντύπωση στους περαστικούς.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον ιδιοκτήτη του ιχθυοπωλείου που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προχώρησε στην ανάρτηση της σημαίας.

thetoc.gr

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *