Η Δικαιοσύνη δεν τελείωσε με το σκάνδαλο «Koriopolis»! Η «Δίκη στο ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ότι δόθηκε εντολή από την εισαγγελία Αθηνών να απομαγνητοφωνηθεί εκ νέου το σύνολο των συνομιλιών.
Πάνω από 80.000 σελίδες αριθμεί η δικογραφία του σκανδάλου των στημένων αγώνων που θα ερευνηθεί από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Αθηνών στις 15 Απριλίου, όπως αποκάλυψε η “ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ”.
Πρέπει να υπογραμμισθεί ότι μετα το τελεσίδικο και αμετάκλητο βούλευμα, δόθηκε εντολή από την εισαγγελία Αθηνών να απομαγνητοφωνηθεί εκ νέου το σύνολο των συνομιλιών που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ.
Πρόκειται για 83 CD με 39.000 συνομιλίες, μέρος των οποίων είχε απομαγνητοφωνηθεί κατά τη διάρκεια της δικαστικής έρευνας που έγινε από το 2010 μέχρι το 2014.
Από τις νέες συνομιλίες που ήδη βρίσκονται στα χέρια των εισαγγελικών αρχών φαίνεται ότι προκύπτουν καινούρια στοιχεία είτε για κατηγορούμενους είτε για άλλα πρόσωπα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.