Στο δικαστήριο της Ανδριανούπολης θα μεταφερθούν το μεσημέρι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται για 111 μέρες στις τουρκικές φυλακές.
Το δικαστήριο, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ θα εξετάσει το νέο αίτημα αποφυλάκισης των δυο Ελλήνων.
Σημειώνεται ότι οι δυο στρατιωτικοί προσφάτως μετατέθηκαν σε ελληνική υπηρεσία στην Άγκυρα, προκειμένου να έχουν εκεί διεύθυνση μόνιμης κατοικίας.
newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.