Προσλήψεις μονίμων στα νοσοκομεία της χώρας ενέκριναν το υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Υγείας με απόφαση τους και ο αριθμός των προσλήψεων που θα αφορά η προκήρυξη του ΑΣΕΠ θα ανέρχονται σε 1.145 θέσεις.
Ειδικότερα έχει εγκριθεί η κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης δώδεκα 1.145 κενών οργανικών θέσεων μονίμου προσωπικού σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας.
Τις προσλήψεις μονίμων προκείται να προκηρύξει το ΑΣΕΠ και τις διαδικασίες που ορίζονται τις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα απο τις 1.145 προσλήψεις που θα γίνουν θα καλυφθεί από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ όπως άλλωστε προβλέπει ο νόμος 2643/1998.
Η προκήρυξη πρόκειται να εκδοθεί απο το ΑΣΕΠ τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Ο καθορισμός του αριθμού των θέσεων εργασίας σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, που πρόκειται να πληρωθούν από πρόσωπα που προστατεύονται είναι ο εξής:
Άτομα με ειδικές ανάγκες 22 θέσεις
Πολύτεκνοι 14 θέσεις
Εθνική Αντίσταση 7 θέσεις
Έμμεση ΑΜΕΑ 7 θέσεις
Ανάπηροι πολέμου και τέκνα τους κ.λ.π. 7 θέσεις
Τρίτεκνοι 23 θέσεις
Η κατανομή

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.