Ένα όνειρο ζωής θα μπορέσει να υλοποιήσει ο διεθνής με την Σαουδική Αραβία, Μοχάμαντ Αλ-Σαχλαουί ο οποίος θα συμμετάσχει για τρεις εβδομάδες στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο 31χρονος άσος, διεθνής 31 φορές με την χώρα του Κόλπου αλλά και με 26 τέρματα, θέλει να τεστάρει τις δυνατότητές του και να βελτιώσει το παιχνίδι του ενόψει της παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το προσεχές καλοκαίρι.
Η παρουσία του Αλ-Σαχλαουί στις προπονήσεις των «κόκκινων διαβόλων» γίνεται στα πλαίσια εμπορικής συμφωνίας της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο με την Σαουδική Αραβία και την Αλ-Νασρ στην οποία αγωνίζεται ο πολύπειρος «killer».
Πηγή: sdna.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.