Ο Άρης ανακοίνωσε ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου (18:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το πρωί εκείνης της ημέρας όπως και της επόμενης οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου θα περάσουν κατά γκρουπ από ιατρικές εξετάσεις.
Επίσης, γνωστοποιήθηκε ότι το αρχικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, για το οποίο οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν στις 1 Ιουλίου και θα επιστρέψουν στις 14 Αυγούστου.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.