Μπορεί ο Κάρλος Αραούχο να αποτελεί τη προτεραιότητα της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, αλλά στην Ένωση εξετάζουν και περιπτώσεις άλλων επιθετικών αν δεν καταφέρει να κρατήσει τον Αργεντινό φορ.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η «Ώρα των σπορ» ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εγκρίνει την περίπτωση του 26χρονου Αλφρέδο Ορτούνιο Μαρτίνεθ.
Ο Ορτούνιο ανήκει στην Λας Πάλμας (όπως και ο Αραούχο) και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Κάντιθ πετυχαίνοντας 17 γκολ σε 35 αναμετρήσεις. Ανήκει στην Λας Πάλμας από το καλοκαίρι του 2015 προερχόμενος από την Γρανάδα και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας των Κανάριων Νήσων το καλοκαίρι του 2015.
Μετά την άνοδό της η Λας Πάλμας έκανε χρήση της οψιόν κι έναντι ενός εκατ. ευρώ έγινε δικός της υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2019. Η ισπανική ομάδα δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή του πώληση αν θα πρέπει να συμφωνήσει και η Γρανάδα η οποία έχει ποσοστό των δικαιωμάτων του.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.